annys

Alla inlägg den 18 maj 2012

Av Anny - 18 maj 2012 22:14

hej på er!

jag är en sånhär person, som när jag har tråkigt, så sätter jag mig och är kreativ vid mitt sminkbord. Jag älskar att sitta och uttrycka mig med alla färger, och få mitt ansikte att se helt annorlunda ut! Jag änänder mitt ansikte som målarduk! :)


Så nu på kvällen, så hade jag tråkigt. (Jag försökte få tag på Tilde, men hon va ju med sin kiiiiillleeeee....) Så jag satte mig ner, och först var det meningen att jag skulle ha en naturlig look bara... Sen... lev det pyttelite blå ögonskugga. Och sen hittade jag glittereyeliner och glitter "wanderdust"!


Så jag överdrev till 110% och blev inspirerad av Capitol Couture! För er hungerspelen fans behöver jag inte förklara, men för er som inte vet: i Hungerspelen så är dom i huvudstaden (The Capitol) överdrivna till hundra procent! Det är färger, glitter och 5 centimeter långa lösögonfransar!


Såhär blev det när jag va klar...




Det syns inte så bra på bilden som är tagen med min Webbcam, jaja. Jag har fyllt i ögonbrynen, konturerat min näsa, och omringat mina ögon med en mellanbrun ögonskugga. Precis under och över Irisen, så har jag duttat på pyttelite blå ögon skugga, och på ögonlocket så har jag tagit glittereyeliner som klister, och på det glitterpuder. På läpparna har jag ett vanligt papyrosa läppglans, och MASSA vitglittrig ögonskugga!


Tyvärr kunde man inte se min frisyr, men jag får göra om den någon gång! ^^


Imorgon ska jag spendera dagen med Haagis, en av mina bästa vänner. vi brukade gå i samma klass, men jag bytte ju skola till IES, och då ses vi väldigt sällan! Nu var det flera månader sen sist, SKITDÅLIGT! :(


HAJDO!

Av Anny - 18 maj 2012 15:06

Hej folk!

Jag är lite småexalterad just nu, för jag har tagit mig hem från Tilde och sitter och tittar på SM just nu! Mina vänner dansar och är jätteduktiga, jag önskar att jag fick va där ♥


Vill ni också titta på SM på webben, klicka  HÄR.


DANCEDARE är upp på Youtube!

Vill ni se den, så ber jag om ursäkt för den dåliga kameran, men vi försökte vara diskreta och vi använde tilde telefon...



HELL YEAH!


HAJDO!

Av Anny - 18 maj 2012 13:16

BONJOUR

Mission Completed. Jag och Tilde har varit nere på Coop, och kört dance dare! Det va jättekul, med ni får ursäkte den dåliga videon... Jag laddar upp den senare! :)


När vi va nere på Coop va ju Tilde dessutom tvungen att köpte kakor, så vi sitter och käkar sånna också! :)



HAJDO! (tldes dator suger, så jag kan inte gör hjärtan :( vad ska jag göra utan mina hjärtan?) :( 

Av Anny - 18 maj 2012 11:51

Heeeeej!

Tilde har tipsat mig om en jättebra hemsida: bloggtrafk.nu!

Det är en jättebra hemsida om du vill få fler besökare på din blogg! Du samlar poäng, och ju fler poäng, desto fler besökare! 


Vill ni registrera er hos bloggtrafik?


Klicka här: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=annys 

Av Anny - 18 maj 2012 11:07

Hej på er!

Idag blir en bra dag! 

Jag sitter och väntar på Tilde, och snart ska jag hoppa i duschen. Sen Går vi snabbt ut med Kola, och sen drar vi till Copp för dancedare!!! :D


Såhär ser jag ut nu, men jag kommer definitvt inte se ut så på coop :)




Nu ska jag hoppa i duschen, och Tilde får hitta på något annat...


HAJDO! ♥ 

Presentation


Hello!
Du har kommit till min blogg, och jag kallas Anny! Här skriver jag om mitt liv, och vad jag gör! jag tipsar om musik, videos på Youtube och mycket mer!
Följ mig gärna på Bloglovin' och Bloggkeen! ♥
Kontakta mig på annys_blogg@hotmail.com.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok för snyggingar! ♥

Översätt min blogg till ditt språk!

Länkar

Min Twitter! 

Min Youtube!

 

Najsbajs

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards