annys

Alla inlägg den 10 maj 2012

Av Anny - 10 maj 2012 19:12

Hej på er!

Förlåt, förlåt, förlåt att det blir en så sen uppdatering, men jag har bara inte orkat!

Jag har egentligen kunnat blogga hundra gånger idag, men när jag kom hem så åt jag, och sen så gick jag ut med hunden i 45 minuter! Vi irrade omkring i skogen - det regnade jättemycket, men det var jättemysigt!

Sen kom jag hem och somnade på soffan - haha, jag är så himla trött på skolan. Sen så var jag TVUNGEN att plugga, för imorgon har jag ett prov i SO. EKOMOMIII och bajs. 


Oj, jag måste berätta! Idag på SO:n så kom lite folk från "World Harmony Run". Det innebär att dom springer genom HELA EUROPA för att sprida ett budskap: PEAAACE. Dom hade en fackla - som i OS typ - som dom sprang med, och dom fick oss att springa med den också "för att vi ska bli en del av WHR på riktigt". Dom kom alla från olika länder, och var helt frivilliga. Dom sa att om vi kunde gissa vilka länder dom kom från, så skulle dom sjunga en sång för oss. Klarade vi det inte, skulle vi sjunga för dom. Vi klarade det, men var ändå tvugna att sjunga, och vad är inte bättre än "Bä Bä Vita Lamm"!? :D Haha, men dom sjöng ändå, och en kille som var från Finland såg jätte... hög... ut...


Nu ska jag fangirla lite över 1D - SOM ÄR I SVERIGE JUST NU!!!!! DOM SKA SPELA IN SITT ALBUM HÄR! :(


HAJDO!

Presentation


Hello!
Du har kommit till min blogg, och jag kallas Anny! Här skriver jag om mitt liv, och vad jag gör! jag tipsar om musik, videos på Youtube och mycket mer!
Följ mig gärna på Bloglovin' och Bloggkeen! ♥
Kontakta mig på annys_blogg@hotmail.com.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok för snyggingar! ♥

Översätt min blogg till ditt språk!

Länkar

Min Twitter! 

Min Youtube!

 

Najsbajs

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards