annys

Alla inlägg under april 2012

Av Anny - 9 april 2012 12:38

Snart ska jag till Mariebergsskogen igen med Isabelle (www.beel.devote.se) och chilla där! Hon ska ta med sig sin hund Lova, och så tar vi båda med lite fika! :) Najbajs ;)


Snart kommer även Llaman och ska ge mig en SJUKT försenad födelsedagspresent! (Jag fyller år den 12 januari...) Hon gav mig nämligen kakor, men NÅGON hade råkat äta av dom, så nu ska jag få lite kompensation! :)


Nä, nu måste jag skynda mig, jag har mycket att stå i! :)


HAJDO!

Av Anny - 8 april 2012 23:11

Hej igen folket!


Nu sitter jag i min säng och chillar! Alldeles nyss så satt jag nere i köket och målade, jag blev faktiskt riktigt nöjd!


 


Så ser den ut. Jag kallar den för "Spring flowers", för snart kommer ju förhoppningsvis alla blommor! Jag hittade färgerna och "duken" jag målade på när mamma och jag städade idag :)


Sen så ska jag ju visa lite bilder på maten vi åt igår, skitgott för övrigt.


                 


Vill ni veta vad det va, så får ni fråga! ;)


Och haha, jag måste bara berätta: Lady Gaga håller på att göra en ett eget community för sina "mosters" (hennes fans), men hemsidan är ännu på betaversion (betyder att den inte är klar, men några får prova). Och JAG blev en av dessa som får prova! Haha, jag blev sjukt förvånad, för jag gillar ju som sagt inte Lady Gaga så mycket liksom... HAHA... Vill du kommer till hemsidan så får du klicka HÄR.


HAJDO!

Av Anny - 8 april 2012 12:54

Hallu! :)

Snart ska jag, mamma och Kola ta oss in till Maribergsskogen som ligger i Karlstad, för att titta på djuren. Tydligen så har det ganska nyligen kommit massa små ungar - getterna, grisarna och hönorna har fått små bäbisar. Dessutom så ska mamma och Kola äva på hundmöten - vi var ju på en sådan kurs ett tag, och övning ger ju färdighet! ;)


Igår så var ju jag och Llaman på en lång ridtur, vilket var jätteskönt. Men Tindra, hästen som jag brukar rida, har tappat sin ena sko, så nu kan vi inte rida mer på hela lovet, för hovslagaren kommer inte förrän den 16:de, och det är måndagen efter lovet! ;( 


Nu ska jag snart sticka, senare så laddar jag upp lite bilder på våran påskmiddag! :)


HAJDO!

Av Anny - 7 april 2012 17:35

Glad påsk folket!

Förlåt att detta är första gången jag bloggar idag, emn jag vaknade sent, och sen har jag ridit och rengjort stallet med Llaman. Vi red till den lokala kyrkan och hopplade omkring där. Det var jättekul, förutom det faktum att jag NÄSTAN ramlade av. Det var dessutom skitkul att Llaman ramlade av. HIHIHIHH.


Innan detta så gjorde jag och Llaman lite påskgodis - lite marsipankycklingar.




Jag vet att det ser ut som det är något allvarligt fel på två av kycklingarna - eller kanske fler? - men det var Llaman som tog fram sin konstärliga sida... Hehe...


Nu ska jag bädda rent  min säng med nya lakan, och ni får ha en fortsatt bra påsk!


HAJO! 

Av Anny - 6 april 2012 18:22

Hej igen!


Nu har jag sminkat¨mig och fixat håret, jag hoppas det blev bra!

Jag tog inte hjälp av någon video, utan jag körde på något random! Blev det bra, eller kunde jag gjort något annorlunda? :)




Kommentera om ni vill veta hur jag gjorde detta, för jag har sett till så jag kan göra en tourtorial (bilder dock).


HAJDO! 

Av Anny - 6 april 2012 17:08

Hej folket!

Just nu sitter jag och bloggar vid mitt sminkbord, och letar efter en bra video på Youtube av Michelle Phan som ska få hjälpa mig att bli fin! Familjen och jag ska nämligen på middag hos några kompisar. 

Idag har jag bara städat och städat. Mamma och jag har rensat ur min garderob rejält, och sorterat dom efter färger. Min byrå och bokhylla har också genomlidigt en makeover.


Snart ska jag själv göra det, för nu är jag osminkad (men jag har iallafall på mig min nya parfym! Läs mer om den här.)

Ja, såhär ser jag ut utan smink osv:



Snart får ni en bild på hur jag ser ut med "partysmink", och videon jag fick insipiration av. :)


HADJO! 

Av Anny - 5 april 2012 22:04

Jag skulle bara vulja tipsa om en ursöt tjej som heter Michelle Phan! Hon blev känd via Youtube med sina sminktourtorials - med andra ord, hon lär folk hur man kan sminka sig!

Hon är som sagt ursöt, och är sjukt duktig!


Här är en video när hon sminkar sig som en geisha:



Dom flesta av hennes klipp är ungefär 6-7 minuter långa, men en dal kan vara längre/kortare. 

Hon har gjort en video när hon är en "Suductive Vampire" med mycket svart smink, men hon får den ändå att bli söt!


Juste, DET ÄR PÅSKLOV! :D

För att fira detta så vill jag visa en bild, med ett citat som ingen mindre än Lady Gaga har sagt:


Även om jag inte tycker så himla mycket om Lady Gaga's musik, så beundrar jag henne på många vis. Hon är väldigt stark, och har hållit sig på jorden tycker jag, trots att hon är så stor!


(Sen får vi ju inte glömma denna sjukt snygga man...)



Ihihihihih, gud vad snyyyyg! :3 ♥


HAJDO!  

Av Anny - 5 april 2012 15:25

Usch, detta har varigt en riktig skitdag!

Först så tror jag att jag börjar 9:20, men när jag sitter på bsn så får jag sms från Anna i min klass och säger "Vi har redan börjat, men det gör inget ♥". Och jag bara Det gör inget? Men det visade sig att det faktiskt va lugnt...

SEN så missar jag bussen hem! Usch! jag skulle ta en buss in till stan, och sedan byta, men då var den första så himla SEG så jag missade den jag skulle byta till! :(


Men sen finns ju alltid pappa till hands! Pappa har varit fast i Barcelona för att det har varit strejk (han var där på konferensresa). Men när han kom hem igårnatt fick jag inte träffa honom, och han stack till jobbet innan jag gick upp imrose. Men nu när han kom hem från jobbet, så är han underbar och ger mig en ny parfym som han har köpt i Barcelona! :'D



Den heter Sunflowers by Elizabeth Arden, och luktar SJUKT GOTT! Den är väldigt sommrig och lätt, den skall användas flitigt!  


Jag ska snart lägga upp en bild på mina nya naglar som jag gjorde häromdagen!


HAJDO!

Presentation


Hello!
Du har kommit till min blogg, och jag kallas Anny! Här skriver jag om mitt liv, och vad jag gör! jag tipsar om musik, videos på Youtube och mycket mer!
Följ mig gärna på Bloglovin' och Bloggkeen! ♥
Kontakta mig på annys_blogg@hotmail.com.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok för snyggingar! ♥

Översätt min blogg till ditt språk!

Länkar

Min Twitter! 

Min Youtube!

 

Najsbajs

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards