annys

Alla inlägg under april 2012

Av Anny - 18 april 2012 21:01

Hej på er!

Förlåt för att det blev en sen blogg, men jag har haft fullt upp! Skola, rida med Tilde, shit asså! xd


Idag så hade supersnyggingen Liam från One Direction twitcam! :D Det är när man livestreamar med sin webcamera via twitter, och han va ursöt! :'D Gud vad fiiiiin! (På tal om twitter, så följ gärna mig där! @annypattinson )

Sen så har jag goda nyheter! Jag har forskat lite, och tittat på intervjuer med snyggingarna, och dom ska INTE ändra sitt namn! Dom vet inte vad som kommer hända, om dom blir av med massa pengar eller något sånt, men dom ska INTE ändra sitt namn! 

Vill du läsa inlägget om One Directions namnbyte, så får du klicka HÄR.


Innan jag går och gör något annat så får jag ladda upp en bild på min fina Kola - usch vad jag älskar henne.


 


Nu får ni ha det jättebra, och så hoppas jag att vi hörs snart igen!


HAJDO!

Av Anny - 17 april 2012 20:11

Än en gång - vilket är flera gånger för mycket - så säger jag förlåt för att jag inte har bloggat sen i FREDAGS! Men nu ska jag börja gen, och va den bästa bloggaren EVAH! ♥


Först vill jag berätta vad jag har gjort idag: jag har varit i skolan ("No shit Sherlock?" som Malinka i min klass brukar säga). Efter det så kastade jag och Issa oss till bussen för att komma hem , det är alltid målet med varje dag - att komma hem så fort som möjligt, hihi! ♥ Sen så kom jag hem, chillade lite osv! GUD, MÅSTE BERÄTTA EN GREJ! Varje dag när jag går på bussen, så är det en SJUUUUKT snygg kille som sitter där! Jag sitter och ler, medan han sitter där på bussen och ser skitsnygg ut! ÅH! 

I varje fall, sen, när jag hade chillat lite så var jag och Tilde (aka. Llaman, men orkar inte skriva det, så det får blir Tilde framöver) ute och sprang, och vi slog vårat personliga rekord på våran runda! OHYEEEE.

Sen gick vi snabbt ner till stallet, och borstade hästarna lite. Vi red inte, för att det är ganska halt ute. Varför? IMORSE KOM DET 3 CENTIMETER SNÖ! Seriöst, det är ju VÅR!!

Så det var min dag, men som tur var, så försvann snän nästan lika fort som den kom! ^^ 


Sen så skulle jag vilja fråga er en sak! Jag har en "reservheader", som jag egentligen gjorde först, men jag tyckte att den jag har nu är snyggare! Men jag frågade Tilde, och hon tyckte den här va finare:




Tycker ni det? Jag ska ha en omröstning tänkte jag, så får ni finingar bestämma! Haha, finfint!


Sen måste jag berätta: POTTERMORE HAR ÖPPNAT FÖR ALLA! HALLELUJAH!!!

För er som inte visste det, så är www.pottermore.com en alldeles unik Harry Potter hemsida som J.K Rowling (för er retards som inte vet det - gudinnan som har skapat hela HP-världen) har varit med och designat. Den har sjukt bra grafik, och man kan göra sjukt mycket roliga grejor! Man får samla galleoner, man får en egen trollstav, bli insorterad i antingen Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw eller Slytherin. JAG ÄR RAVENCLAW!




Såhär såg det ut, och jag blev skitglad! Jag älskar Ravenclaw, och ville verkligen hamna där! :D ♥  

Detta är även min trollstav:




På svenska översätter den till: Engelsk ek med en kärna av Enhörningshår, elva och en halv tum lång, och tämligen böjlig.

Man kan, om man vill, ha sidan på svenska, men jag har den hellre på engelska, dels för att jag älskar engelska, och jag tror att min engelskalärare - Ms. Ohlson - skulle bli snäppet förolämpad om jag hade den på svenska. Hon är nämligen från Texas...


Nu ska jag in på pottermore och nörda, feel free att adda mig som vän - jag heter PurpleLumos12009! :) ♥ 


Älskar er,

HAJDO!

Av Anny - 12 april 2012 19:43

Hej på er!

Idag är jag riktigt stolt över mig själv (och mamma för den goda idén)! För några dagar sedan så bestämde sig mamma för att vända uppochned på vårat hus, och rota ut all gammalt pyssel som ingen använder längre. Vi rotade även fram alla gamla utklädningskläder som jag och min bror har samlat på oss genom åren. Mamma la ner dom i en kasse, och föreslog att jag skulle ta med allt upp till dagiset där jag en gång i tiden gick. (Det ligger jäteenära, så jag kunde gå dit med en stor kasse).


Så idag vid halv tre så bestämde jag mig för att den storaa kassen och gick upp till dagiset! Jag Knackade på och vem öppnar inte, om inte min gamla dagisfröken!


Jag - Hej, jag heter Fanny, jag har själv gått här en gång...

Fröken - Ja det kommer jag ihåg!

Jag -  Jag har en massa pyssel och utklädningskläder, och jag undrar om ni vill ha det?

Fröken - Självklart!


Fröken - jag kommer tyvärr inte ihåg hennes namn - tog kassen och frågade om jag ville komma in och hälsa på en del andra fröknar jag har haft, och självklart ville jag det! Jag stannade även en liten stund och såg på när fröken och de små barnen packade upp grejorna, och dom blev verkligen överlyckliga! När fröken tog fram ett förstoringsglas blev det lite smått kalabalik och alla sa "Jag vill ha den, får jag titta!?" Haha, jag blev så himla glad av det! :')


Nu sitter jag och äter ett kolasnöre och mår allmänt bra! Imorrn så ska jag och Llaman ut och springa, för vi har inte gjort det på hela vecka - skäms! 




Nu får ni forstsätta och ha en bra dag, jagg får se om det blir mer blogg!


HAJDO!    

Av Anny - 12 april 2012 13:34

OMG, jag såg just det har och fick värsta panik!

One Direction, dom där sjuuuuukt snygga killarna från Storbritannien kanske måste byta namn!


Såhär skrev MTV:


"OMG - vi hoppas att du inte har tatuerat in One Direction. Nu har nämligen det brittiska pojkbandet blivit stämda på $ 1 miljon av ett amerikanskt band med samma namn. Sedan en månad tillbaka har de förhandlat fram och tillbaka utan resultat. 

One Direction (från UK) sattes ihop av Cowell efter att de varit med i X-Factor. Båda grupperna har fem medlemmar. Så på det viset är banden ganska lika. 

Det kan bli svårt för det amerikanska One Direction-bandet att bevisa att de skadats av uppmärksamheten eftersom bandet har fått sälja mer och intresset för deras musik har ökat pga det förvirrande missförståndet. Annars hade man kanske inte noterat att det amerikanska bandet överhuvudtaget fanns. 

Nu diskuteras det om ett eventuellt namnbyte. Om man tittar på musikhistorien så avråder man från ett namnbyte och framförallt då man har nått stora framgångar som det brittiska pojkbandet har gjort."


Källa. 


Vad tycker ni? Dom passa ju såååå bra i namnet One Direction! :( Gud vad irriterande!


HAJDO!





Av Anny - 12 april 2012 13:27

Haha, hej!

jag har suttit och tänkt på det ett tag nu... jag menar, Angelina Jolie och Brad Pitt blir ju Bradgelina, och Kristen Stewart och Robert Pattinson blir ju Robsten, men ... VAD BLIR PEETA OCH KATNISS?

Det skulle ju kunna bli Katta, men det kallar ju Gale Katniss för i dom Svenska böckerna, och dessutom låter det inte som en sammanslagning... Och om man vänder på det, så blir det ju... PEENISS...! Haha, jag har en ganska dålig humor, så jag tycker att det är skitkul, men jaja!



Sjung den men "Set fire to the rain" - Adele, det är också skitkul! ;)


nu ska jag fundera lite över vad den första tourtorialen ska va... Det kanske ni kan bestämma? :D Kommentera hur ni tycker jag ska sminka mig, och om jag ska filma eller ta kort! Haha, this shit just got real! :3


Hörni, innan jag går och gör något tråkigt, följ @annypattinson på twitter! ;)


HAJDO! 

Av Anny - 11 april 2012 17:59

Hej!

Förlåt åter igen för att jag bloggar första gången nu, men jag har inte haft tillgång till dator förens nu... 

Jag har varit i stan med Emma, Petter, Wille och Anna, men sen drog vi hem till Wille och kollade på någon orealistisk skräckfilm... Haha, den hette typ "infected" och handlade om zombies... Oväntat va? xd


Vet ni vad? Jag tycker att det är sjukt kul att sminka mig! Jag funderar på om jag ska börja göra typ tourtorials som Michelle Phan. Kolla in inlägget som jag gjorde om henne här. 

Tycker ni att jag ska göra tourtorials? Feel free att lämna en kommentar! ;) 


HAJDO!

Av Anny - 10 april 2012 18:34

SORRY för att detta är forsta gången jag bloggar idag, men Anna ar varit här, och vi har bara chillat hela dagen! Anna tog bussen hem till mig, sen gick vi ner till Coop och köpte Ben&Jerry's och åt den till Harry Potter och Halvblodsprinsen. :)) Till detta drack vi även varm O´boy! :D ♥




Nu ska jag chilla lite, och imrn så ska jag in till stan och träffa Anna igen, men Wille, Emma och Petter! Fett najsbajs va!? :D


Haha, btw, will ni adda mig på mugglaportalen så får ni frååga vad jag heter ;)


HAJDO! 

Av Anny - 9 april 2012 21:15

Hej folket!

Nu sitter jag och chillar, och fixar lite på www.mugglarportalen.se. Har jag berättat om den sidan? Den är jättebra för alla Harry Potter-älskare! Checka in den sidan genom att klicka HÄR. 


Idag har ju jag och Issa varit i Mariebergsskogen, men det regnade så sjukt mycket att vi stack därifrån. Men jag tog lite bilder på djuren:


                             



Lova, Isabelles hund ville jättegärna bli kompis med katten som gick omkring där, men katten ville inte bli kompis med Lova...


       



Sen va hon jääääääättetrött!


    


Hihi, våran dag va både bra och dålig! Nu ska jag hoppa i duschen, och chilla lite till! 


HAJDO!




Presentation


Hello!
Du har kommit till min blogg, och jag kallas Anny! Här skriver jag om mitt liv, och vad jag gör! jag tipsar om musik, videos på Youtube och mycket mer!
Följ mig gärna på Bloglovin' och Bloggkeen! ♥
Kontakta mig på annys_blogg@hotmail.com.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok för snyggingar! ♥

Översätt min blogg till ditt språk!

Länkar

Min Twitter! 

Min Youtube!

 

Najsbajs

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards